28 listopadu 2021

Tvarohové šátečky nekynuté


4 komentáře:

  1. Těsto znám a dělám podobně.Akorát neplním tvarohem,jak manžel tak syn tvaroh nemusí.Těsto je ale velmi dobré a dobře se s ním pracuje-.Plním většinou ořechovou nádivkou.Budu dělat jako vánoční cukroví.
    Maruško,měj hezkou první adventní neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to vánoční to zkusím s ořechovou také, jen určitě maličké kousky.

      Vymazat
  2. Majko, musím vyzkoušet, dělám trochu jiné. Manžel vzkazuje, že pokud budu stávkovat a neupeču "Jakešovic vánočku" tak si ji upeče sám...nám chuť ho to nechat vyzkoušet. Také tvaroh může a vidím to tak, že ještě do tvarohu dám trošičku té mé dobře stuhlé marmelády - nějak se jí musím zbavit. Poklidný adventní čas - hlavně ve zdraví a se zdarem u pečení - Míla (škoda, že jseš tak daleko, jsme 2 a třetí perníček pro pocestného na sváteční stůl, došla bych si i ve slotě, když už mám ruce levé)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílo, to je ta nejhezčí pochvala naší vánočky. . . Mám ji po mamince. Kdysi jí donesla ochutnat do práce a jedna kolegyně řekla, že s vanočkou se nepeče,že ji kupuje a hotovo, že i ty kupované jsou dobré. A druhá kolegyně ji odpověděla,až ochutnáš Fanuščinu, začneš péct. Tak schválně, jestli by se na to manžel dál. 🙂

      Vymazat

Děkuji za váš komentář