29 března 2022

Padlí andělé

 
Na diskotéce v Ostravě zaujmou Richarda a jeho kamaráda dvě krásné dívky.  Hned se seznámí a nabídnou dívkám skvělou práci. Agentura Šance, kterou oba mladíci zastupují, slibuje nejen zajímavé zaměstnání, ale i slušný výdělek a to je to, na co obě dívky slyší. Na chatě v kopcích s temnou historií jsou dívky rozděleny. Zatím, co  Monika je odvezena do hotelu poblíž Brněnské přehrady, kde má být milou společnicí zahraničním klientům, Renata zůstává na chatě s dalšími děvčaty, kde čekají na slíbený výlet do Řecka. Hotel vlastní Eva se společníkem, kterým je Richard, syn jejího bývalého milence. Když však zjistí, co by mělo být její hlavní náplní, při kontaktu s brutálním prvním klientem, uteče oknem v roztrhaných šatech a s potlučenou tváří. A tak ji najde na silnici novinář Ben Satler. Odveze ji ke své kamarádce lékařce, která ji dá trochu do pořádku. Monika se však chce pomstít Evě a Richardovi a na vlastní pěst proti vůli Bena se vrací do hotelu.....Ben jen najde dopis, ve kterém mu to oznamuje. Moničiny plány se však zvrtnou díky ostražitosti majitelky hotelu......Richard má Moniku odvézt na chatu v lese a přivézt jinou dívku místo ní. Richard se však pokusí Moniku znásilnit a při tom ji zabije a v panice uteče....

úryvky:

Ben pátráním po Monice najde její kamarádku Renatu a dovídá se o chatě s dalšími děvčaty, odkud po roztržce s jejich strážcem velmi rychle zmizela další dívka.....To už ale má vše v hledáčku i policie a smyčka  se stahuje!
Doporučuji milovníkům detektivek a thrillerů. 

7 komentářů:

  1. Majko, díky za tip, detektivky čtu ráda. Ještě tento týden půjdu do knihovny, tak se tam podívám. Zdravím 😀😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrou zábavu. Evi, vím, že brzy začne tvé hlavní čtenářské období na chatě. Tak si to krásně užívej.

      Vymazat
  2. Četba pro mě.Znamenám si.
    Maruško,hezký večer

    OdpovědětVymazat
  3. Maruško, děkuju za představení knihy a posílám pozdrav. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. zdravím Lenko, děkuji za nakouknutí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě si poznačim, momentálně mám v knihovně rezervaci,jen nejsou lidi na vyzvednutí 🙄 Jsem ostuda,knihovnu mám přes cestu,ale určitě zítra vše napravím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář