04 ledna 2022

Roztančené barvy

Včera jsem se bavila opět barvičkami (aplikace MandalBrowser) a zkoušela jsem to všechno rozpohybovat. 
S hudbou vygenerovanou v programu na videa Pinnacle studio 17 vám přeji hezký den. 


14 komentářů:

  1. Maruško,to je úžasná hra barev.Barvy mám ráda a nějak mi chybí.Všechno je teď takové šedivé.
    Občas mám pocit,že bych si ráda podobně hrála.Chtělo by to nějakou změnu.Jednu dobu jsem měla bezva program na tvorbu videí.Musím se po něm podívat.
    Měj hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Pinnacle Studio 17, ale je myslím placené. Už ho mám dlouho. Také mi chybí barvy a vůbec mě nebaví chodit fotit. Kdyby se mě někdo zeptal, jakou barvu mám oblíbenou, tak bych asi ani nevěděla. Ale když takhle tvořím tak jsem si uvědomila, že převládají teplejší barvičky. I ty se měj hezky.

      Vymazat
  2. Maruš,ty jsi kouzelnice,nádhera....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko děkuji. Objevila jsem kouzelný program, se kterým se kouzlí jedna báseň. Jsem nyní skoro více na tabletu než na počítači, ten mě občas zlobí.

      Vymazat
  3. Majko, to je krása. Tohle neumím, ale ty jsi moc šikovná 👍🍀

    OdpovědětVymazat
  4. Dívala jsem se na to pozorně a ráda, je to moc hezké. Tuto tvorbu jsem nikdy nezkoušela, tak to ani neumím, ale ráda to pochválím. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hanko. Já už neholdují tolik ručním pracím a tak se bavím i takhle.

      Vymazat
  5. Klobouček a hluboké smeknutí. Je to parádní. Jak Jitce mi taky chybí barvy, a zatím kvůli hnusnýmu pršení ani nejedu do města si koupit nějakou květinku abych měla něco barevného doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, také mě nebaví chodit ven. Chystám se sice v pátek, ale budu se muset hodně nutit. Lenivím a začínám přibírat? No, jasně cukroví je snězené, tak co se divím. 😃

      Vymazat
  6. Teda... tohle když jsem někde viděla, tak jsem si měla velký obdiv k těm, co to umí - a vida, jednu takovou máme přímo tady. Jsi fakt neskutečně šikovná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lado, ono je to spíše o programech, které to umí a o jejich poznání a umět je zmáknout. Ten můj je anglicky a já jako stará škola s angličtinou nejsem kamarád v tom smyslu, že vím tak akorát, co je to download a podobně a tak přelouskat se slovníkem a pak si i pamatovat, co k čemu je....většinou to pak řeším stylem hokus pokus. Klik a uvidíme, co to udělá. Pak se zase v tom nastavení zamotám a musím dbát rad mého syna, který tvrdil: Mami, vždycky si pamatuj, co tam bylo předtím, než jsi to změnila, aby ses mohla bezpečně vrátit. :) Jsem pak moc ráda, když ty barvičky sleduju před očima....Je to lepší, než sledovat zprávy v TV. :)

      Vymazat
  7. Maruš, ani jsem u toho nedýchala, byl to zážitek ... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář