27 dubna 2021

Kamínek z Lešné

Tento kamínek jsem našla dneska na procházce v parku u zámku Kinských ve Valašském Meziříčí. Je to druhý kamínek, který jsem našla. ležel na soklu starodávné lampy. Podle směrovacího čísla se jedná o kamínek z Lešné u Valašského Meziříčí. Nevím, zda ho sem umístil sám autor malovaného kamínku nebo sem doputoval. 

Jelikož v nejbližší době nikam cestovat nehodlám, nechala jsem kamínek na místě, aby potěšil další osoby. Na FB jsem objevila skupinku, která se těmto kamínkům věnuje, ale stejný kamínek jsem tam zatím nenašla. Ono těch skupin se stránkami, kde se malované putovní kamínky vyskytují je asi více. Ale tady je přímo i znak skupiny FB. Jak budu mít chvilku musím tam napsat. 


Hezký den

6 komentářů:

  1. Také se chystám kamínek,který jsem našla v sochařském parku odvézt někam dál. Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den Majko, já jak chodím svoje špacíry, tak jsem tentokrát zašla na židovský hřbitov a na lavičce kde jsem poseděla, byl kamínek namalovaný na červeno a detaily berušky. Nechala jsem ho tam, nikam nechodím, nejezdím, tak ho snad někdo vezme a poodnese.Doma opatruju dávno darovaný stříbrný kamínek s malůvkou vánoční hvězdy. Památka na pracovní proces a jednu z mnohých internetových kolegyň. Přeji dobrou a hlavně odpočinkovou středu - Míla

    OdpovědětVymazat
  3. Minulý týden jsem našla svůj první kamínek na Vítkově nedaleko sochy Jana Žižky. Zatím se z něj těším, ale zřejmě také poputuje někomu dalšímu. Hezký den ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem členkou té skupinky. Je to krásný nápad trousit takhle po světe kamínky pro potěšení. Ať už si kamínek necháš nebo pošleš dál, autora vždycky potěší, když se dozví komu udělal radost.

    OdpovědětVymazat
  5. Já zatím neměla na kamínek nikde štěstí, třeba se časem zadaří :) Myslím, že je to pěkné kamínkové putování

    OdpovědětVymazat
  6. Najít kamínek potěší :-) Zrovna přemýšlím o tom, že nějaký namaluju a pošlu do světa :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář